Time management workshop by Kandova bg adults

Ако искате да „разтегнете“ 24-часовото денонощие и да то да се превърне в 36 или 48-часово, за да можете да изпълните всичките си задачи (без значение дали лични или професионални), да участвате във всички интересни проекти, да сърфирате в интернет, да се срещате с приятели, да обърнете внимание на близките си, да разходите кучето си, да тренирате, да пазарувате, да почистите и още куп други важни или не толкова важни неща/задачи, значи имате нужда да участвате в уъркшопа на тема „Управление на времето“.
В него ще откриете какъв човек сте (спрямо времето) и ще изберете най-подходящите за себе си техники от практиката и от споделения опит.
Инструментът, който ще Ви представя е предполагам познатия на всички google calendar, като ще наблегна на някои важни аспекти от неговата употреба и още няколко други тънкости, които съм открила в над 18-годишния си управленски опит.
След това заедно ще направим примерно планиране на някои от Вашите проекти и не на последно място ще Ви подкрепя да създадете своя личен дневен/седмичен/месечен план/календар, така че наистина да имате усещането, че денонощието Ви е много по-дълго от 24 часа.
Аз открих пътя към успеха – ако искате да използвате моя опит като база и върху него за много по-малко „похарчено“ лично време да изградите собствения си начин на работа, така че Вие да управлявате времето, вместо то да Ви подчинява – Ваш ред е – запишете се за уъркшопа „Управление на времето“ и нека се забавляваме заедно.

15 996 thoughts on “Time management workshop by Kandova bg adults”